Satu 'Sutu' Markkanen

Iloinen ja räiskyvä Sutu on jo valloittanut monen tanssinharrastajan sydämen persoonallisuudellaan ja mutkattomalla tanssinopetustyylillään. Hän painottaa opetuksessaan mm. ilmaisua, tunnetiloja, heittäytymistä, uskallusta, monipuolisuutta. Ja rakastaa musiikkia yli kaiken. Sutu on kehittänyt Bailatino- ja DanZatu- tanssiliikuntamuodot ja kouluttaa uusia Bailatino- sekä Danzatuohjaajia mm. Suomen tanssiurheiluliitolle. Jo tuhannet suomalaiset ovat menettäneet sydämensä Bailatinolle, joka tuntuu Sutusta erityisen hyvälle, sillä tanssiminen kuuluu hänen mielestään aivan kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta.

Sutu on kilpaillyt menestyksekkäästi kilpatanssissa edustaen Suomea lattareiden MM-kisoissa. Sutu on kuulunut myös Suomen Tanssiurheiluliiton maajoukkueeseen, jossa hän myös toimi treenarina yli 10 vuotta oman aktiivikilpauransa päätyttyä. Parhaana kansainvälisenä sijoituksenaan Sutu arvostaa International Championships-kilpailun neljännesfinaalipaikkaa.
Sutu on tuttu myös Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmasta Antti 'Kanki' Kaikkosen sekä Simo Frangenin taivuttelijana. Sutu on tanssinut myös Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön produktioissa ( Latin Quarter sekä Euroviisujen avajaisnumero). Sutu toimii Haapalainen Suutari-Jääskö Dance Companyn tanssiteoksen, DOUBLEn, tuotantovastaavana.
Sutu rakastaa Kuubaa ja käy ahkerasti siellä kouluttautumassa sekä maistelee myös oman lajinsa tuulia Blackpoolissa ja Lontoossa. Sutu on tanssinopettaja ja STOLin jäsen.
Motto: 'Tanssi ilman tunnetta on tyhjää' ja 'Pöljäily on pop'.
Funny little detail: hoitohevoseni nimi on Just Dance
Eso y vamos